Searching...
Sunday, June 26, 2016
2:32 PM 0

Masih ingat gadis cantik dari Singapura ini yang sanggup berhenti kerja kerana mahu 'MENYUSUKAN' teman lelakinya sebanyak 6 kali SEHARI, Inilah yang terjadi kepada buah betiknya selepas 1 minggu yang bagi susu yang amat mengejutkan dan tak disangka-sangka

Masih ingat gadis cantik dari Singapura ini yang sanggup berhenti kerja kerana mahu 'MENYUSUKAN' teman lelakinya sebanyak 6 kali SEHARI, Inilah yang terjadi kepada buah betiknya selepas 1 minggu yang bagi susu yang amat mengejutkan dan tak disangka-sangka.

Gadis cantik dari Singapura ini mencetuskan kemarahan di laman sosial selepas mengumumkan secara terbuka bahawa dia berhenti kerja untuk menyusukan teman lelakinya yang berusia 36 tahun sebanyak 6 kali sehari. Namun inilah yang terjadi kepada asetnya selepas 4 bulan yang amat mengejutkan dan tak disangka-sangka.

Masih ingat gadis cantik dari Singapura ini yang sanggup berhenti kerja kerana mahu 'MENYUSUKAN' teman lelakinya sebanyak 6 kali SEHARI, Lihat foto apa yang terjadi kepada kepadanya selepas 1 minggu berhenti kerja yang amat tak disangka-sangka.

Sumber: intaimedia


0 comments:

Post a Comment