Searching...
Friday, June 24, 2016
2:31 PM 0

14 Foto Pengusaha Ladang Ganja Pamer Kekayaan Dengan Dikelilingi Ramai Wanita Cantik

Beliau mendapat lesen dari pihak berkuasa utama dunia untuk menanam pokok ganja bagi tujuan kajian terhadap nutrien ganja khas bagi makanan tambahan. Beratus-ratus hektar pokok ganja ditanamnya! Mewah sungguh lelaki ini, lihat sahajalah aset yang dimilikinya daan gadis-gadis cantik keliling pinggang.


SEORANG pengusaha ganja berlesen cuba mencari populariti di laman sosial Instagram dengan memuat naik gambar-gambarnya bersama wanita seksi, jet peribadi dan sejumlah wang tunaiMichael .
Straumietis yang merupakan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Advanced Nutrients cuba menarik pengikut di laman sosial berkenaan dengan mempamerkan kemewahannya.

Straumietis merupakan pengusaha ganja bagi tujuan kajian pertanian, makanan tambahan dan nutrisi.

Ketika memuat naik gambar-gambarnya, Straumietis turut mempromosikan perusahaannya yang berpangkalan di Kanada dan mendapat kelulusan pihak berkuasa untuk menanam ganja secara tertutup.

Jutawan itu dilahirkan di Portland, Oregon dalam keluarga golongan pertengahan – bapanya meninggal dunia ketika dia masih remaja manakala ibunya seorang penagih dadah.

Straumietis turut bekerjasama dengan pihak berkuasa utama dunia dalam melakukan kajian terhadap nutrien ganja untuk makanan tambahan.

Sumber: lmmerah
0 comments:

Post a Comment